Burgemeester gemeente Midden Drenthe op bezoek bij Retebo

Uniek voor de regio, Retebo uit Westerbork is dé expert op het gebied van gebouwautomatisering met passie voor regeltechniek en een klant van IKY. Kreeg de melding dat de Burgemeester van de gemeente Midden Drenthe (waar Westerbork onderdeel van is) graag op bezoek wilde komen op korte termijn. IKY werd de vraag gesteld of we op zeer korte termijn een presentatie konden maken zodat Retebo haar unieke positionering als expert in gebouw automatisering ook op een goede manier kon overbrengen aan de Burgemeester.

Een toffe uitdaging, die we met beide handen graag aanpakten. Hop in de auto, richting Westerbork, gewapend met de nieuwe camera’s en een kort programma. We spraken de scenes door voor een mooie bedrijfsvideo die kort en krachtig laat zien waar Retebo voor staat. Eerst een interview met Erik, de eigenaar om de missie en visie goed te verwoorden. Daarna opzoek naar ouder en nieuwe materiaal en vervolgens een middag video schieten.

Na een dag edit werk werd het eerste concept aangeboden, en met wat aanpassingen werd de bedrijfsvideo gelanceerd.

We kregen de terugkoppeling dat de burgemeester nu duidelijk heeft gezien en gehoord hoe bijzonder het is dat in Westerbork een van de meest gespecialiseerd experts op het gebied van gebouwautomatisering zit. Iets om trots op te zijn als gemeente!

Bekijk hier de business case pagina van Retobo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven