IKY & Perma-Atlas

Samenwerking tussen Perma-Atlas en IKY consultancy: Een Duurzame Alliantie!

Met groot genoegen kondigen we een bijzondere samenwerking tussen Perma-Atlas en IKY Consultancy aan. Deze twee organisaties bundelen hun krachten om een duurzaam herstel én toekomst voor de Ounila-vallei in het Atlas gebergte te creëren, waarbij ecologische verantwoordelijkheid en maatschappelijke impact hand in hand gaan. Waar Perma-Atlas de drive en motivatie heeft om het herstel te versnellen zal IKY zich met name op de communicatie in Nederland richten. Dewy Mulder en Simone Klaver van IKY consultancy beklonken de samenwerking tijdens een aftrap in Apeldoorn samen met Latifa Oumlil oprichter en voorzitter van stichting Perma-Atlas.

Over Perma-Atlas

team in Marokko

Perma-Atlas is een stichting die zich inzet voor het herstel van ecosystemen en het bevorderen van permacultuur. Haar werkgebied strekt zich uit tot de prachtige Ounila-vallei, waar ze nauw samenwerkt met de lokale bevolking. Door technieken van permacultuur toe te passen, leren deelnemers hoe ze regenwater kunnen vasthouden en de vruchtbaarheid van de grond kunnen herstellen. Het vertrouwen en de zelfredzaamheid van de bewoners groeien gestaag dankzij de inspanningen van Perma-Atlas. “Onze missie gaat verder dan liefdadigheid,” zegt Latifa, de bevlogen voorzitter van Perma-Atlas. “We willen een verschil maken voor de generaties die nog komen. Samen met IKY kunnen we onze intrinsieke motivatie omzetten in tastbare resultaten”.

Over IKY consultancy

IKY consultancy is een bedrijf dat gespecialiseerd is in strategie, marketing en sales as a service. Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring werken ze samen met zowel grote als kleine ondernemers. Onze diensten omvatten het creëren van digitale marketingstrategieën, het uitvoeren van handson marketing- en verkoopactiviteiten, en het optimaliseren en beheren van online aanwezigheid. Graag richten wij ons op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen als onderdeel van onze intrinsieke motivatie. Onze missie is om bedrijven te helpen en tegelijkertijd positieve veranderingen teweeg te brengen in de gemeenschappen waarin ze actief zijn. We geloven dat samenwerking tussen bedrijven en non-gouvernementele organisaties (NGO’s) en een goede communicatie strategie essentieel zijn om deze doelen te bereiken. Bij IKY geloven we dat duurzaamheid niet alleen een verantwoordelijkheid is, maar ook een kans. Samenwerken met organisaties zoals Perma-Atlas stelt ons in staat om positieve veranderingen te bewerkstelligen en een blijvende impact te creëren.

De winnaar van de jaarlijkse actie

Dit jaar heeft IKY consultancy haar jaarlijkse actie georganiseerd om een NGO onbezoldigd te ondersteunen. Na een zorgvuldige selectieprocedure heeft Perma-Atlas de eer gekregen om onze partner te zijn. Hun inzet voor duurzaamheid, lokale / ecologische betrokkenheid in het atlas gebergte, door het toepassen van permacultuur, heeft ons diep geraakt. Daarom hebben we besloten om Perma-Atlas een jaar lang onbezoldigd te ondersteunen.

Wat betekent deze samenwerking?

Gedurende het komende jaar zal IKY nauw samenwerken met Perma-Atlas om hun project(-en) te versterken. We zullen expertise delen, middelen mobiliseren en gezamenlijk werken aan het vergroten van de impact. Ons team van consultants zal zich inzetten om de duurzame doelstellingen van Perma-Atlas te verwezenlijken, zowel op ecologisch als sociaal vlak. Door handvaten en tools op het gebied van marketing, verkoop en operatie te ontwikkelen.

Website optimalisatie

IKY zal haar marketingexpertise inzetten om de website van Perma-Atlas te verbeteren. Donateurs en belanghebbenden zullen makkelijker toegang hebben tot relevante informatie. Gerichte marketingcampagnes zullen de interactie tussen Perma-Atlas en haar donateurs vergroten.

Professionalisering van operaties

De samenwerking tussen IKY en Perma-Atlas gaat verder dan marketing. IKY zal nauw samenwerken met de medewerkers en het bestuur van Perma-Atlas om hun operationele processen te optimaliseren. “We willen de administratie naar een hoger niveau tillen,” zegt Dewy, oprichter van IKY consultancy. “Een goed georganiseerde stichting is cruciaal om duurzame impact te bereiken”.

Een duurzame toekomst

Deze samenwerking is meer dan een zakelijke overeenkomst; het is een verbintenis om samen te bouwen aan een duurzame toekomst. We kijken ernaar uit om samen met Perma-Atlas te werken aan het herstel van de Ounila-vallei en het bevorderen van permacultuur praktijken. Samen kunnen we een positieve impact maken die verder reikt dan onze organisaties alleen.

Namens het hele team van IKY Consultancy willen we onze oprechte dank uitspreken aan Perma-Atlas voor deze kans om samen te werken. Laten we samen bouwen aan een wereld waarin mens en natuur in harmonie leven. Wilt u meer weten over onze samenwerking? Neem dan vooral contact op met ons of Latifa, we praten graag over onze gezamenlijke missie.

Bekijk hier wat Perma-Atlas doet. Doneren voor het werk na de aardbeving in de regio kan hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven